Всяка двойка има история и всяка е романтична. Понякога историите могат

...
Всяка двойка има история и всяка е романтична. Понякога историите могат
Коментари Харесай

6 сериала, които показват различните лица на любовта

Всяка двойка има история и всяка е сантиментална. Понякога историите могат и да трансформират доста неща – настройки, самочувствие, взор към живота. И без значение дали дефинираме себе си като напълно стандартни, или по-скоро разнообразни, всички ние обичаме да обичаме и да се радваме на непосредственост и схващане. Заедно с HBO честваме любовното разнообразие, като демонстрираме другите лица на връзките в някои от най-популярните им сериали.



С инициативата #humanbyorientation стрийминг платформата предлага повече от 70 вдъхновяващи истории, включени в, основани на универсална човещина, без значение от етническа принадлежност, ориентировка или пол. 

" Еуфория "

" " следва живота на група възпитаници от гимназията през това, което им се случва –  секс, наркотици, другарства, обич, установяване на еднаквост и контузии. Сложните облици на Ру и Джулс, представени напълно човешки и с лекост връзки на ръба на другарството и романтиката ни демонстрират положителната страна на любовта – тази, която я е грижа за теб и постоянно е там, с цел да ти помогне.



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР